Ressonem
AMB VEU DE DONA
La jornada en què les dones parlen, i tots escoltem

«L’ideal de dona blanca; seductora però no puta; ben casada però no a l’ombra; que treballa, però sense massa èxit per no aixafar el seu home; prima, però no obsessionada amb l’alimentació; que sembla indefinidament jove, però sense deixar-se desfigurar per la cirurgia estètica; mare realitzada, però no desbordada pels bolquers i per les tasques del col·legi; bona mestressa de casa, però no minyona; cultivada, però menys que un home; aquesta dona blanca, feliç, que ens posen davant dels ulls, aquesta a la qual hauríem fer l’esforç d’assemblar-nos, a part del fet que sembla trencar-se la crisma per poca cosa, mai no l’he trobat enlloc. És possible fins i tot que no existeixi»

Aquest text, del llibre Teoria King Kong de Virginie Despentes, és el punt de partida d’Amb Veu de Dona. Una jornada que SER Catalunya organitza en diferents ciutats catalanes amb la intenció de fer ressonar les veus de les dones. De les dones reals: amb les seves contradiccions, virtuts, dificultats, èxits i fracassos. Dones que són i fan com elles han decidit que volen ser i fer.

Amb Veu de Dona és un punt de trobada de científiques, arquitectes, actrius, periodistes, doctores, esportistes, advocades, cantants, pintores, sociòlogues, escriptores, directives, activistes… Dones d’àmbits i professions molt diversos, algunes d’elles reconegudes arreu del món, d’altres desconegudes fins i tot a casa nostra, amb el comú denominador que totes tenen històries i vivències que mereixen ser escoltades.

Volem que ressonin les seves opinions i reflexions, les seves històries i visió del món. En definitiva, les veus de les dones. Ara toca que elles parlin, i que tots escoltem.

Ponents
més rellevants
14/05/2019 - Barcelona
Samanta Villar
Periodista
SABER +
14/05/2019 - Barcelona
Anabel Montes
Cap de missió a bord de l'Open Arms
SABER +
14/05/2019 - Barcelona
Paula Bonet
Pintora
SABER +
14/05/2019 - Barcelona
Marina Subirats
Sociòloga
SABER +
14/05/2019 - Barcelona
Carme Pinós
Arquitecta
SABER +
14/05/2019 - Barcelona
Leire Pajín
Exministra. Directora desenvolupament internacional ISGlobal. Presidenta REDSS
SABER +
Resum edicions
Veure tots els videos